Торт бісквітний Захер

Славетний австрійський кондитер Франц Захер подарував світові цей названий на його честь торт в далекому 1832-му році. З тих пір і до сьогоднішнього дня його кулінарний витвір мистецтва залишається одним з найпопулярніших десертів у всьому світі. Ніжний бісквіт тане в роті, розтікаючись шоколадно-абрикосовим смаком, даруючи мало з чим порівняні смакові відчуття. Захер - простий і швидкий спосіб зробити життя смачніше. Спробуйте, і ви переконаєтеся в цьому!

51-ZAXER
Склад

Борошно пшеничне вищого сорту, какао порошок, яєчний меланж, масло вершкове, спред, Ганаш Захер, цукровий сироп, Наповнювач абрикос, шоколадні крихти