Макаронні бантики з кнелями WOG CAFE 260г

Фарфалле – італійська назва макаронних бантиків, походить від слова «фарфалле» - метелик. Цей вид пасти був вигаданий у XVI ст. в Ломбардії, на півночі Італії. А готують його лише з твердих сортів пшениці. У WOG CAFE страву подають з ніжними курячими кнелями та свіжою зеленню. Смак та цікава форма макаронних виробів покращить настрій та залишить приємне враження.

535x357_Макаронні_бантики_з_кнелями
35
грн
Ціни товарів на сайті можуть відрізнятися від цін на АЗК WOG
Склад

Макаронні вироби з борошна твердих сортів пшениці, цибуля ріпчаста, морква, вершки кулінарні, філе куряче, м’ясо яловичини, приправа смакова куряче, цукор, овочі сушені (морква, цибуля ріпчаста, перець червоний солодкий), зелень сушена (цибуля зелена, цибуля порей, петрушка, кріп), куркума, кислота лимонна, м’ясо курки сушене, свіжа зелень.

Де купити