Філе курки по-діжонськи з картопляним пюре
Ця страва здобула добру репутацію у любителів рецептів французької кухні. Ніжна куряча грудка запікається в особливому соусі, основу якого складають знаменита дижонская гірчиця і першокласний твердий сир. Просочена їм курочка набуває абсолютно унікального незабутнього смаку. Пікантності смаковому букету додають сушені часник, орегано і куркума, а також солодкий перець. Філе по-діжонськи подається iз гарніром з картопляного пюре.
file-kurki-po-dizhonski-z-kartopljanim-pjure-535x357
59
грн
Ціни товарів на сайті можуть відрізнятися від цін на АЗК WOG
Склад

філе куряче, молоко коров’яче, сир твердий, пластівці картопляні, олія соняшникова, масло вершкове, гірчиця діжонська, цукор, сіль, часник сушений, куркума, орегано сушений, цибуля ріпчаста, перець солодкий мелений (паприка)

Де купити