Багет Французький, Багет Французький темний

Історія багету сягає епохи Наполеонівських воєн: нібито пекарі-французи зробили цей "вузький хліб", щоб солдати могли вільно носити його в карманах своїх штанів. Неперевершені багети від WOG Cafe завжди свіжі: повітряні всередині та хрусткі ззовні. Ми запевняємо, ця випічка Вас не розчарує!

47-bageti
Склад

Багет Французький – борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, дріжджі хлібопекарські пресовані, сіль кухонна, закваска для хліба борошно, поліпшувач хлібопекарський. Багет французький темний – борошно пшеничне вищого сорту,борошно житнє, вода питна, дріжджі хлібопекарські пресовані, сіль кухонна, закваска для хліба борошно, поліпшувач хлібопекарський, екстрат солоду