Антрекот запечений з картопляним пюре
Дивовижний зразок аристократичної французької кухні: соковитий антрекот з найніжнішої яловичої м'якоті, приправлений сумішшю прованських трав, запечений з картопляним пюре. Подається з традиційним французьким соусом «Деміглас», відтіняючим смак яловичини найвищого гатунку і довершуючим смаковий букет страви. Одночасно вишукане i просте, блюдо припаде до смаку як вимогливому гурману так i рядовому любителю смачно поїсти.
antrekot-zapechenij-z-kartopljanim-pjure-535x357
69
грн
Ціни товарів на сайті можуть відрізнятися від цін на АЗК WOG
Склад

м’якоть яловичини,олія соняшникова рафінована дезодорована, борошно пшеничне в/г, сіль кухонна, часник, приправа прованські трави, основа для соусу “Демігляс”, масло вершкове, пластівці картопляні, молоко

Де купити